Π. Γελαδάκης - Ξυλεία - Κατασκευές

5.0/5 rating 1 vote
Στην εταιρεία Παναγιώτης Γελάδακης η πολυετής εμπειρία, η υψηλή γνώση και τα αυστηρά κατασκευαστικά κριτήρια, συναντούν την υψηλή τεχνολογία και τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας και σχεδιασμού. Από το καλοκαίρι του 2008 η εταιρεία Π. Γελαδάκης στεγάζεται σε νέο ιδιόκτητο κτίριο, που βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα. Στο ισόγειο του κτηρίου, λειτουργεί έκθεση με όλες τις κατασκευές από τα εργαστήρια μας. Στην έκθεση ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ελένξει την ποιότητα και την λειτουργικότητα των κατασκευών που προσφέρουμε

Στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο που λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου μας μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις αποκλειστικές μας κατασκευές που βασίζονται σε σύγχρονα και προσεγμένα σχέδια, με πρώτες ύλες που επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια και κατασκευάζονται με γνώμονα την λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα. Εδώ, θα συζητήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας και θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, σε προσιτές τιμές και πάντα με την εγγύηση του ονόματος Παναγιώτης Γελαδάκης.

Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου εργασιακού χώρου, η εταιρεία Παναγιώτης Γελαδάκης προσφέρει μία νέα υπηρεσία την: "Ξυλεία στα μέτρα σας". Εάν είστε ή νιώθετε μάστορας και θέλετε να κατασκευάσετε μόνος σας αυτό που έχετε σχεδιάσει, θα κόψουμε στις διαστάσεις που θέλετε την ξυλεία που χρειάζεστε. Γρήγορα και οικονομικά, εσείς θα χρειαστεί να βάλετε μόνο το μεράκι της τέχνης σας!

Διεύθυνση

  • Street: Πάροδος Αγίων Ασωμάτων
  • Postcode: 180 10
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

  • Telephone: 22970 24022 - 22970 22622
  • Fax: 22970 22611
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Please publish modules in offcanvas position.