Δήμος Αίγινας. Συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Συγκοινωνιών και της Περιφέρειας Αττικής για ΚΤΕΛ και ΚΤΕΟ.

Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Συγκοινωνιών και της Περιφέρειας Αττικής για δύο πολύ σημαντικά θέματα που απασχολούν την δημοτική αρχή. Καταρχήν συζητήθηκε το θέμα της συγκοινωνίας ΚΤΕΛ και τα προβλήματα που προκύπτουν κατά καιρούς στο νησί μας.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα για την δημιουργία μονάδας για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων (ΚΤΕΟ) στο νησί μας. Η Περιφέρεια Αττικής και η Αντιπεριφέρεια Νήσων ευαισθητοποιημένη και για τα δύο αυτά θέματα απέστειλε κλιμάκιο σήμερα στο νησί για την εξεύρεση λύσης. Ο Γεν.Δ/ντης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Δόλγυρας Ηλίας και ο κ.Νταής Χρήστος Προϊστάμενος Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών  Πειραιά & Νήσων δήλωσαν ότι η Περιφερειάρχης Αττικής κ.Δούρου Ρένα και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Παναγιώτης Χατζηπέρος είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στο νησί κάθε δυνατή βοήθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών σε ότι αφορά την συγκοινωνία.

Παρέστησαν επίσης στελέχη του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και της Περιφέρειας Αττικής και πιο συγκεκριμένα ο κ.Γιώργος Κυρίτσης, ο κ.Στέλιος Σιφάκης και ο κ.Πέτρος Ηλιόπουλος. Ενώ επιπλέον παρόντες ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γεννίτσαρης Κων/νος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ ο κ.Ζορμπάς Ιωάννης. "Η Δημοτική Αρχή, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των κατοίκων και με γνώμονα τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και πολιτών, αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέσα που διαθέτει, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινους και υλικούς πόρους" σημειώνει ο Δήμαρχος κ.Δημήτριος Μούρτζης.

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κατέληξε σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα για τον Δήμο μας καθότι το αίτημα του Δημάρχου για την δημιουργία ΚΤΕΟ θα γίνει σύντομα πραγματικότητα για το νησί μας με την βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής! Οι τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών και της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιήσουν μία εμπεριστατωμένη μελέτη για την υλοποίηση του ως άνω έργου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png