Εγκύκλιος αλλάζει το αποτέλεσμα για την αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας. Περνούν οι αυξήσεις σε Κυψέλη, Βαθύ και Πέρδικα.

Τα πάνω - κάτω φέρνει μία εγκύκλιος (41/2007) , που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Νίκο Οικονόμου, αλλάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την αναπροσαρμογή των τελών καθαριότητας και φωτισμού στην πρόσφατη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε στις 15 Νοεμβρίου. Ο κύριος Νίκος Οικονόμου, μιλώντας σήμερα το βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal εξήγησε ότι αν και κανονιστική η απόφαση, δεν χρειάζεται απόλυτη πλειοψηφία, αλλά σχετική, σύμφωνα με την εγκύκλιο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Μετά από αυτή την εξέλιξη οι αυξήσεις στις Δημοτικές Κοινότητες της Κυψέλης, του Βαθέος και της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας εγκρίνονται με πλειοψηφία 9-7. Αντίθετα, οι αυξήσεις στην Δημοτική Κοινότητα της Αίγινας και του Μεσαγρού δεν εγκρίνονται καθώς υπάρχει ισοψηφία 8-8 με ένα "παρών" του κυρίου Οικονόμου.

Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Νίκος Οικονόμου έστειλε ένα διαβιβαστικό ερώτημα προς την Αποκεντρωμένη, ζητώντας την επίσημη επιβεβαίωση των όσων αναφέρονται στην εγκύκλιο ώστε να αναρτηθεί η απόφαση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png