Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα. Γιορτή ανόδου για το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Σαρωνικού την Κυριακή.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 13.45 η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα στον Κορυδαλλό, το εφηβικό τμήμα φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.30 από την Αμφιάλη, ενώ για το πρωτάθλημα υποδομών, το προπαιδικό υποδέχεται το Σάββατο στις 12.45 τον Περαμαικό. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί για την τελευταία αγωνιστική την Καστέλλα την Κυριακή στις 12.00. Στο βόλεϋ θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αγώνες το τριήμερο.



Την Παρασκευή οι παγκορασίδες του Σαρωνικού θα παίξουν στην Γλυφάδα με την Ευρυάλη στις 14:30, ενώ το Σάββατο στις 13.00 θα υποδεχτούν την Άρτεμις Κορυδαλλού στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Τέλος οι άνδρες αρχικά το Σάββατο θα φιλοξενήσουν τον Ακάδημο στις 15.00, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα θα παίξουν με την Αρμενική στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός πηγαίνει στον Κορυδαλλό για να αντιμετωπίσει τον ουραγό στη βαθμολογία Αχιλλέα. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου πηγαίνει με στόχο τη νίκη, ώστε να τερματίσει στην 4η θέση. Αγωνιστικά προβλήματα για την ΑΕ Σαρωνικός δεν υπάρχουν, ενώ αναμένεται ο νεαρός προπονητής να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που έπραξε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Διαβάστε περισσότερα...

Ματς φιέστα για το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Σαρωνικού, καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καστέλλα την Κυριακή, οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, αλλά και βραβεύσεις για τους αθλητές και τεχνικό επιτελείο με αφορμή την άνοδο της νησιώτικης ομάδας στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Το κυριακάτικο παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, και η διοίκηση του Σαρωνικού απεύθυνε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, ώστε να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου για να συμμετάσχει στην γιορτή. Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με τον τεχνικό Πέτρο Καρβούνη να προετοιμάζει τους παίκτες του, κόντρα σε μια ομάδα που και αυτή κέρδισε την άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ.
Τέλος πλούσιο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα και στο βόλεϋ, μάλιστα με τέσσερις αγώνες σε διάστημα τριών ημερών. Την Παρασκευή, για την 5η αγωνιστική της β' φάσης των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στην Γλυφάδα από την Ευρυάλη στις 14.30, ενώ μια μέρα αργότερα (το Σάββατο) για την 6η και τελευταία αγωνιστική, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Άρτεμις Κορυδαλλού στις 13.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα για να διατηρήσουν την 1η θέση, θέλουν ή κατάκτηση ενός σετ στο παιχνίδι με την Ευρυάλη, ή μια νίκη στα δυο αυτά παιχνίδια. Με την μέχρι ως τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αυτό φαντάζει εύκολο, με την νεαρή τεχνικό όμως να ζητάει από τις αθλήτριες σοβαρότητα και νίκη στα δυο παιχνίδια.
Δυο αγώνες και για την αντρική ομάδα του Σαρωνικού, καθώς το Σάββατο η ομάδα του Ηλία Κλώνου θα παίξει με τον Ακάδημο στις 15.00, ενώ την Κυριακή θα παίξει με την Αρμενική την ίδια ώρα. Και οι δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΕΠΑΛ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png