Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με οκτώ συνολικά αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ το σαββατοκύριακο. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Α.Ε Σαλαμίνας στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο κλειστό της Νίκαιας την ομώνυμη ομάδα στις 12.00, ενώ τα τμήματα παιδικού και εφηβικού  θα υποδεχτούν το Σάββατο τον Προφήτη Ηλία στις 11.00 και 12.30 αντίστοιχα. Τέλος το τμήμα mini του Σαρωνικού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δραπετσώνα το Σάββατο στις 12.30. Επίσης στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομής του Παναιγιναικού, το παιδικό φιλοξενείται από την Πόλις Καλλιθέας το Σάββατο στις 12.15, ενώ το mini του συλλόγου θα παίξει στον Ρέντη με την Καλλιθέα το Σάββατο στις 10.15. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ τον Α.Σ Πέρα την Κυριακή στις 12.00.

Για την 13η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την ουραγό στην βαθμολογία Α.Ε Σαλαμίνας. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο διπλό στην Αμφιάλη (12η αγ. 1-0 την Αμφιάλη), θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φτάσει στην 3η σερί (11η αγ. 4-1 την Θύελλα Μοσχάτου) νίκη της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι της Κυριακής σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό θέλει ιδιαίτερη προσοχή, και όπως τόνισε η ομάδα πρέπει να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα, ώστε να κατακτήσει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Για το ματς με την Α.Ε Σαλαμίνας, μίλησε στο Aegina Portal ο Γιώργος Πάλλης. 'Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ουραγό Σαλαμίνα, και βάση των τελευταίων παιχνιδιών της ομάδας πιστεύω ότι θα πάρουμε μια εύκολη νίκη. Με την προϋπόθεση όμως να είμαστε σοβαροί από την αρχή, ώστε να μην έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουν και παιδιά μικρότερα σε ηλικία, και να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το 3 στα 3, και να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει' κατέληξε ο 26χρονος υψηλόσωμος αμυντικός της Α.Ε Σαρωνικός.

Για την 11η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός (2/8) φιλοξενείται από την Νίκαια (5/5). Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά την ήττα της 10ης αγωνιστικής από την Μεγαρίδα με 63-53, πηγαίνει με στόχο την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Νίκαια βρίσκεται στην 7η θέση με 15 βαθμούς, και στην έδρας της έχει 2 νίκες και 2 ήττες. Το παιχνίδι σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό του Σαρωνικού είναι ιδιαίτερα δύσκολο, παρ' όλα αυτά υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Απουσίες για τους κυανόλευκους δεν υπάρχουν, με τον Πέτρο Καρβούνη να προετοιμάζει την ομάδα του, παρά τις αντίξοες συνθήκες (άστατος καιρός,δρομολόγια πλοίων). Γι την κυριακάτικη αναμέτρηση μίλησε στο Aegina Portal ο Λάμπρος Μπάλλιας. ' Το παιχνίδι της Κυριακής είναι αρκετά δύσκολο, αλλά κατά τη γνώμη μου μπορούμε να το κερδίσουμε, και αυτή η νίκη να μας δώσει την ψυχολογία ώστε να μπορέσουμε εμείς οι ίδιοι με την νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με την Νίκαια, και όλοι ευελπιστούμε να γυρίσουμε με το 'διπλό' στην Αίγινα' κατέληξε ο 18χρονος γκαρντ του Σαρωνικού. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 4η αγωνιστική της β' φάσης των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Α.Σ Πέρα στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Τα νεαρά κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά την νίκη τους στην Καλλιθέα επί του Ίκαρου με 3-0 σετ, στοχεύουν στην 10η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια (μαζί με την α' φάση), και την Κυριακή έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να την πετύχουν. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου ο Σαρωνικός είχε επικρατήσει με σχετική άνεση του Α.Σ Πέρα με 3-0 (25-14, 25-22, 25-12), και στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε στο Aegina Portal η Μαρούσα Καλαμάκη. ' Το ματς με τον Α.Σ Πέρα θεωρητικά είναι εύκολο, αλλά θέλει προσοχή. Πιστεύω ότι με σοβαρότητα δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, και θα φτάσουμε στην 10η νίκη μας σε ισάριθμα παιχνίδια. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη (σ.σ τελευταίο του 2014) τη χρονιά, και να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον μας στο πρωτάθλημα' κατέληξε η 15χρονη διαγώνιος του Σαρωνικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png