Ανακοίνωση από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.

Δελτίο Τύπου.
Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Αγώνα Δρόμου "Ιωάννη Καποδίστρια" ενημερώνει, ότι τους αριθμούς των συμμετεχόντων του αγώνα θα μπορούν να τους παραλάβουν οι αθλητές , το Σαββάτο 10.00 -14.00 το πρωί και 17.00 - 20.00 το απόγευμα στον πύργο του Μάρκελλου παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας του 3ου Ιωάννης Καποδίστρια από το φωτογραφικό εργαστήρι του μορφωτικού συλλόγου . Καλό είναι όσοι έχουν τη δυνατότητα να έρθουν να παραλάβουν τους αριθμούς τους το Σαββάτο για να μην ταλαιπωρηθούν την Κυριακή , καθώς οι συμμετοχές είναι πολλές.

Είναι μεγάλη ευκαιρία να δουν και την πανέμορφη έκθεση αθλητικής φωτογραφίας από το φωτογραφικό εργαστήρι , το οποίο το ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί πάντα όποτε χρειαστεί δηλώνει παρόν . Το εργαστήρι φωτογραφίας θα αναλάβει και την φωτογραφική κάλυψη του 4ου ΄΄ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ΄΄.

Σας ευχαριστούμε όλους που είστε κοντά στον αγώνα του νησιού μας που γίνεται για να τιμήσουμε την ορκωμοσία του μεγαλύτερου κατά πολλούς Κυβερνήτη ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png