Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Τα φώτα στην Καλλιθέα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο για τα play-off του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.30 από τον Δία στον Κορυδαλλό, ενώ την ίδια ώρα το προπαιδικό τμήμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χαραυγή για την 6η αγωνιστική. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός παίζει με τον Αετό στην Καλλιθέα την Κυριακή στις 12.00 για την 25η αγωνιστική. Στα τμήματα υποδομών του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες έχουν δυο αγώνες το διήμερο. Το Σάββατο στις 11.00  φιλοξενούν την Δάφνη Αγ. Δημητρίου, ενώ την Κυριακή παίζουν στο Π.Φάληρο στις 13.00. Τέλος στο βόλεϋ, οι παγκορασίδες Β' του Σαρωνικού θα παίξουν με τον Απολλώνιο το Σάββατο στο ΕΠΑΛ με το πρώτο σέρβις να είναι στις 14.30, ενώ το αντίστοιχο τμήμα Α' θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στις 11.00 από τον Έσπερο στην Καλλιθέα.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η πιο μεγάλη ώρα για τον φετινό Σαρωνικό έφτασε, καθώς για την 25η και προτελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Καλλιθέα για το ματς της χρονιάς. Η νησιώτικη ομάδα έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε την τελευταία αγωνιστική με την Ευρυάλη εντός έδρας να παλέψει για τον φετινό της στόχο. Την παραμονή στην κατηγορία. Το παιχνίδι με τον Αετό έχει χαρακτηριστεί δικαίως "τελικός", καθώς και οι δύο ομάδες καίγονται για την νίκη. Στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Καβάσιλα να προετοιμάζει τους παίκτες του χωρίς προβλήματα.

Το κλειστό "Εθνικής Αντιστάσεως" αναμένεται να είναι "καυτό" για τον Σαρωνικό, καθώς αρκετοί φίλοι του Αετού θα είναι στις εξέδρες για το κρισιμότατο αυτό ματς. Βέβαια η νησιώτικη ομάδα δεν θα αγωνιστεί μόνη, καθώς θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της,και από τις γύρω περιοχές, αλλά και από την Αίγινα, όπου αναμένεται να ταξιδέψουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το τζάμπολ είναι στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png