4ο Κύπελλο Αφαία. Οι πρώτες θέσεις και οι χρόνοι των αθλητών.

Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και φέτος ο αγώνας δρόμου βουνού με την επωνυμία '4ο Κύπελο Αφαία 2015' στον Ναό της Αφαίας, στην Αγ. Μαρίνα Αίγινας. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας, και σε συνεργασία των συλλόγων ΟΑΚ Αίγινας και Έπος Ανάβαση, διοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά τον αγώνα βουνού, ο οποίος περιελάμβανε αγώνα δρόμου 5 και 15 χιλιομέτρων, καθώς και διαδρομή περιπατητών 5 χιλιομέτρων. Στον Ναό της Αφαίας βρέθηκαν περισσότεροι από 200 αθλητές, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, σε μια άκρως άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στην κατηγορία των 5 χιλιομέτρων, νικητής στους άνδρες ήταν ο Γιώργος Γιαννούλης (ΟΑΚ Αίγινας) με 19.59, ενώ στις γυναίκες η Φαίη Θεοδωράκη με 28.38. Στην κατηγορία των 15 χιλιομέτρων, νικητής στους άνδρες ήταν ο Ευστάθιος Βασιλείου (Α.Σ Διόνυσος Αμφίκλειας) με 1.19.25, ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον Σωκράτη Μέμα (1.29.26), ενώ στις γυναίκες η Ευαγγελία Ρεκλείτη με χρόνο 1.45.20. Πέρα από τους νικητές, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα μοιράστηκαν σε όλους τους αγωνιζόμενους. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σταύρος Γκρόζας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στον χθεσινό αγώνα, ενώ τους κάλεσε να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png