Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφειο ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με έντεκα συνολικά αγώνες, συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 12.30 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τους Σαλαμινομάχους στο γήπεδο των Αμπελακίων, το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 14.30 τον Αετό Κορυδαλλού στο γήπεδο της Νίκαιας, ενώ το εφηβικό του συλλόγου υποδέχεται το Σάββατο στις 12.30 τους Νέους Ευγενείας στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός θα παίξει την Παρασκευή στις 21.30 στο κλειστό του Ρέντη με την ομώνυμη ομάδα, ενώ και τα τρία τμήματα υποδομής του κυανόλευκου συλλόγου, έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Την αρχή θα κάνει το mini, το οποίο θα παίξει το Σάββατο στις 11.00 με την Α.Ε Καλλιθέας, ενώ στην συνέχεια τόσο το παιδικό όσο και το εφηβικό, θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Προφήτη Ηλία. Το παιδικό θα παίξει στις 11.30, ενώ το εφηβικό τμήμα στις 13.00. Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο. Επίσης για το μπάσκετ και τον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, οι κορασίδες θα υποδεχτούν το Σάββατο στις 10.00 τον Αετό Καλλιθέας, ενώ την ίδια μέρα, το παιδικό θα φιλοξενήσει την Πόλις Καλλιθέας στις 11.30. Τέλος το γυναικείο τμήμα, θα παίξει με τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.00. Στο βόλεϋ και την 2η τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στην Μάνδρα από τον τοπικό Μανδραϊκό, την Κυριακή στις 13.30. Για την 10η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός ταξιδεύει στην γειτονική Σαλαμίνα, όπου θα υποδεχτεί τους Σαλαμινομάχους. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την νίκη επί του Κορυδαλλού (2-0) την περασμένη αγωνιστική, θέλει το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα αρκετά δυνατή, κυρίως στην έδρα της. Διαβάστε περισσότερα...

Η προετοιμασία της Α.Ε Σαρωνικός για το κυριακάτικο ματς συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικές τις γνωστές απουσίες αυτές των Πάλλη και Τρίμπο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αμπελάκι θα ξεκινήσει στις 12.30, με διαιτητή τον Κουζούμη και βοηθούς τους Παπανδριόπουλο και Βούλγαρη. Για την 8η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε Ρέντη. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά το νικηφόρο εντός έδρας αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής με τον Λέων Μοσχάτου (72-60), θέλει την νίκη ώστε να ανέβει βαθμολογικά και να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, με το τζάμπολ να είναι στις 21.30. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός πηγαίνει στο ματς με τον Μανδραϊκό, με στόχο το 4 στα 4. Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είναι αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ομάδα της Μάνδρας, δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα καθώς δεν έχει γνωρίσει ακόμα την χαρά της νίκης. Την 1η αγωνιστική ηττήθηκε από την Άμιλλα στην έδρα της με 3-1 σετ, και την 2η από τον Κυζικό με 3-0 εκτός έδρας, ενώ την 3η αγωνιστική είχε ρεπό. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.30.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png