Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ρεπό για την ομάδα βόλεϋ του Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο και την 20η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 14.00 από το Μοσχάτο. Το εφηβικό υποδέχεται την Κύπρο Κορυδαλλού το Σάββατο στις 14.45, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει την Νίκαια στο 'Παντελής Νικολαΐδης' το Σάββατο στις 11.00. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Παρασκευή στις 20.30 από τους Κυρίαρχους στα Καμίνια, το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Τελαμώνα στην Αίγινα το Σάββατο στις 12.00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα (11.30) το mini φιλοξενείται από τον Πορφύρα. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού οι κορασίδες θα παίξουν το Σάββατο με τον Φοίνικα στον Πειραιά στις 13.00, το προ-μίνι του συλλόγου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό εκτός έδρας την Κυριακή στις 12.00, οι γυναίκες θα υποδεχτούν την Κυριακή στις 12.00 τον ΓΑΣ Μάνδρας, και τέλος οι παγκορασίδες θα παίξουν την Κυριακή στις 14.30 με τον Πορφύρα εκτός έδρας.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός πηγαίνει στο Μοσχάτο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Άλλο ένα ντέρμπι για την ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου, η οποία μετά την σπουδαία νίκη επί της Χαραυγής (1-0) την περασμένη αγωνιστική, θέλει να συνεχίσει με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο ισχυρό και φέτος Μοσχάτο. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, με τους κυανοκίτρινους του νησιού να προετοιμάζονται για το δύσκολο αυτό παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14.00, με διαιτητή τον Ντινιωτάκη και βοηθούς τους Δαμιανάκη και Τζίκα.

Η 17η αγωνιστική βρίσκει τον Σαρωνικό κόντρα στους Κυρίαρχους Παλιάς Κοκκινιάς. Η ομάδα των Καβάσιλα-Δαχρετζή μετά την σπουδαία επικράτηση στο ντέρμπι με τα Ταταύλα (73-62), πηγαίνει στα Καμίνια για να αντιμετωπίσει τους Κυρίαρχους οι οποίοι δεν έχουν κάνει έως τώρα καλό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κοκκινιάς σε 16 αγώνες έχει 5 νίκες και 11 ήττες και βρίσκεται στην 12η θέση (14 ομάδες) με 21 βαθμούς. Ο Σαρωνικός που βρίσκεται μόνος στην 4η θέση με 26 βαθμούς, θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Το ενδιαφέρον αυτό ματς θα γίνει την Παρασκευή στις 20.30 στο κλειστό των Καμινίων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png