Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Την Κυριακή ο 6ος Αγώνας Δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας".


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο και την 17η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Α.Ο. Αγ. Δημητρίου στο "Γιάννης Βάζος" της Δραπετσώνας την Κυριακή στις 12.15. Για την Β' φάση του παιδικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο γήπεδο του Ρέντη τους Νέους Ευγενείας το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου την Κυριακή στις 15.00 στο 2ο κλειστό του Μοσχάτου. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 12.00 οι κορασίδες θα υποδεχτούν την Ν.Ε. Μεγαρίδος, ενώ στις 14.00 το παιδικό τμήμα θα φιλοξενήσει τον Άρη Νίκαιας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Την Κυριακή στις 10.00 το προμίνι του Παναιγιναϊκού θα υποδεχτεί τον Διογένη Φρεατύδας. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το παιδικό θα φιλοξενήσει το Σάββατο στις 10.30 τον Προφήτη Ηλία. Τέλος στο βόλεϋ, για την β' φάση των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.30 το Α.Σ. Πέρα στο ΕΠΑΛ, ενώ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Τοπικής Γυναικών, ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ΕΠΑΛ την Ένωση Ιλίου την Κυριακή στις 13.30.

Να συνεχίσουν όπως ακριβώς ξεκίνησαν τον β' γύρο θέλουν στην ΑΕ Σαρωνικός. Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά μετά το νικηφόρο 4-2 της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Α.Ο Κορυδαλλού εκτός έδρας, φιλοξενείται την Κυριακή από τον Α.Ο.Α.Δ. στο γήπεδο της Δραπετσώνας. Οι νησιώτες εμφανίζονται έτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Ρούσσο, με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο. Στην κυριακάτικη αποστολή της ΑΕ Σαρωνικός αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου ο Μπάμπης Σταμπούλογλου. Ο έμπειρος αμυντικός από την πρώτη κιόλας προπόνηση με την νέα του ομάδα δήλωσε παρόν, με τον τεχνικό Δημήτρη Βουτσινά να δείχνει ότι τον υπολογίζει στα πλάνα του. Κατά τα αλλά η προετοιμασία της ομάδας του νησιού συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Το παιχνίδι της 17ης στροφής της Α' Πειραιά θα ξεκινήσει στις 12.15.

Μετά την ξεκούραστη νίκη της περασμένης Κυριακής (20-0 του Σαρξ άνευ αγώνα), το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα φιλοξενείται στο Μοσχάτο από τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου για την 15η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Ο Παναιγιναϊκός θέλει την νίκη ώστε να ανεβεί και άλλο βαθμολογικά (5ος, 20β). Από την άλλη η ομάδα του Απόλλωνα η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 16 βαθμούς, στοχεύει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Στο ματς του α' γύρου η ομάδα του νησιού είχε επικρατήσει με το άνετο 73-57 στα Μέθανα. Το κυριακάτικο τζάμπολ έχει οριστεί στις 15.00.

Τέλος, την Κυριακή διεξάγεται ο 6ος Αγώνας Δρόμου προς τιμήν του Ιωάννη Καποδίστρια,  ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από την διαδικτυακή τηλεόραση του Aegina Portal. Στην περιγραφή θα είναι η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και ο Σταύρος Ρωπαΐτης ραδιοφωνικός παραγωγός του Aegina Portal . Την επιμέλεια της μουσικής θα κάνει ο Νάσος Καλδέλης, ραδιοφωνικός παραγωγός του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png