Η αγωνιστική κίνηση των τμημάτων του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 66-54 από την Φιλοθέη Μαγούλας γνώρισε ο Παναιγιναϊκός για την 22η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο ματς. Εξαιρετική απόδοση από τις Μαρίνα Μπόγρη και Παπασωτηρίου, οι οποίες σημείωσαν από 20 πόντους αντίστοιχα. Για ακόμα ένα παιχνίδι, μεγάλο κέρδος οι μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες του Παναιγιναϊκού, οι οποίες έδειξαν για ακόμα μια φορά δείγματα σταδιακής τους βελτίωσης. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα στο παρκέ του ΔΑΣΚΑΛ, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο δεκάλεπτο με 18-8. Στην β' περίοδο οι φιλοξενούμενες εμφανίστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένες ειδικά στην επίθεση αλλά οι αδυναμίες στην άμυνα έφεραν το 36-25 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην γ' περίοδο τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα της Μαγούλας, η οποία είχε στην σύνθεσή της της Ραμανάνη η οποία 'βομβάρδιζε' το καλάθι των νησιωτών έξω από τα 6.75. Η αθλήτρια της Φιλοθέης τελείωσε το ματς έχοντας 19 πόντους με 5 τρίποντα. Η συνέχεια ήταν τυπική για τις γηπεδούχες, οι οποίες έφτασαν ξεκούραστα στο 66-54 κόντρα στην νεανική ομάδα του Παναιγιναϊκού. Τα δεκάλεπτα 18-8, 18-17, 18-12 και 12-17.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Παναιγιναϊκός (Ποτόσογλου): Ξυροτήρη, Μπόγρη Μαρίνα 20, Παπασωτηρίου 20, Τζουρά 2, Βασιλακοπούλου 7 (1), Βεργή 2, Στουραΐτη, Σοφιανού 1, Μπόγρη Μαρία 2. Την ήττα με 53-37 από τον Πανιώνιο γνώρισε ο Παναιγιναϊκός για την τελευταία αγωνιστική του προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό 'Αργύρης Κορωναίος' της Νέας Σμύρνης ήταν αρκετά καλό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν κατά διαστήματα ωραίο θέαμα. Ο Παναιγιναϊκός παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα ο ιστορικός να πάρει την δίκαιη νίκη. Στα αγωνιστικά, οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του νησιού μπήκαν εξαιρετικά στην αναμέτρηση, παίρνοντας το προβάδισμα στο δεκάλεπτο με 18-11. Δυστυχώς όμως για αυτούς δεν υπήρχε συνέχεια, αφού πέραν του ότι είχαν απέναντί τους μια καλή ομάδα, οι πολλές χαμένες ελεύθερες βολές (4/25), τους στέρησαν κάθε δικαίωμα για την διεκδίκηση του παιχνιδιού. Το β' δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Φίλιππου Τζίτζη, με τους γηπεδούχους να προσπερνούν στο ημίχρονο με 38-25, έχοντας ένα εκπληκτικό ξέσπασμα. Το γ' δεκάλεπτο δεν ήταν τόσο παραγωγικό για τις δύο ομάδες, με τον Πανιώνιο όμως να κρατάει το υπέρ του σκορ. Με σκορ δεκαλέπτου 4-8, οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν την δ' περίοδο με το σκορ να είναι 42-33 για τους κυανέρυθρους. Εκεί οι καλαθοσφαιριστές του Πανιωνίου έδειξαν πιο εύστοχοι από τους αντίστοιχους του Παναιγιναϊκού, με αποτέλεσμα το τελικό 53-37 να έρθει φυσιολογικά. Τα δεκάλεπτα 11-18, 27-7, 4-8 και 11-4. Τέλος λοιπόν οι επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα της Αίγινας, η οποία έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 3η θέση πίσω από την 1η και αήττητη Δραπετσώνα και την 2η της βαθμολογίας ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Ο Παναιγιναϊκός τελείωσε το πρωτάθλημα με 11 νίκες και 6 ήττες.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Άρσος, Μποτσιβάλης Π, Καλέας 2, Καλομοίρης 16, Καλαμάκης 14, Γκρινέζος 4, Μποτσιβάλης Γ. 1, Τζίτζης, Κουτσούκης, Τάφα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png