Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11χρονων. 2ος ο Δημήτρης Μπήτρος του ΝΟΑ.

Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες 29 Ιούνιου 2016 στην παραλία της Καλαμάτας το Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας κλάσης optimist για παιδιά έως 11 ετών. Πάνω από 250 ιστιοπλόοι εκπροσώπησαν κάθε γωνιά της Ελλάδας και πέρασαν ένα αγωνιστικό τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας "Ο Ποσειδών" και ο Ν.Α.Σ. "Αίολος" συνδιοργάνωσαν τον αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου οπτιμιστ 11-χρονων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την συνεργασία και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας εκπροσωπήθηκε από τους: Δημήτρη Μπήτρο, Γιώργο Μπήτρο, Αντώνιο Λορέντζο και Ορφέα Στεργιούλα, που μαζί με τον προπονητή τους Γιάννη Ζαπονίδη, ταξίδεψαν από το νησί μας για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τους καλύτερους Έλληνες ιστιοπλόους της ηλικίας τους και να ζήσουν την εμπειρία μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο Δημήτρη Μπήτρο ο οποίος με πολλή αποφασιστικότητα κι σωστές επιλογές κατάφερε να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις όλων των ιστιοδρομιών ,  στην καλύτερη εμφάνιση του στη σύντομη μέχρι στιγμής ιστιοπλοϊκή του καριέρα. Η συγκίνησή των μελών της αποστολής και των γονέων που παρευρέθηκαν ήταν διάχυτη, ενώ ο πρωτεργάτης και βασικός παράγοντας των επιτυχιών μας, ο προπονητής μας Ζαπονίδης Γιάννης  ήταν φανερά ευτυχισμένος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που για μία ακόμη φορά  μας έκαναν υπερήφανους.
Τα αποτελέσματα είναι:

2ος      Μπήτρος Δημήτρης Γενική 2ος Μπήτρος Δημήτρης στα αγόρια
27ος   Μπήτρος Γιώργος
100ος Λορέντζος Αντώνιος
128ος  Στεργιούλας Ορφέας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png