Βραβεύσεις και απονομές στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Ημέρα γιορτής, για τους μικρούς ιστιοπλόους, τους προπονητές τους, τη διοίκηση και βέβαια τους γονείς τους, χθες στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. Οι άνθρωποι του ΝΟΑ έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού ήδη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είδαν δύο αθλητές τους να κατακτούν δεύτερες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα: τον Δημήτρη Μπήτρο στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11χρονων τον Ιούλιο και λίγες ημέρες μετά την Αλίκη Καλατζή να παίρνει τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Laser 4.7 στις νεανίδες, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που δημιούργησε η Βέρα Καλατζή. Μαζί με τις απονομές, ο κύριος Νίκος Πτερούδης, πρόεδρος του ομίλου, βράβευσε για τη συμμετοχή τους και τους υπόλοιπους νεαρούς αθλητές του ΝΟΑ της ομάδας optimist.

Ακολούθησαν οι απονομές στα παιδιά που παρακολούθησαν την καλοκαιρινή ακαδημία optimist του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, που συνεχίζεται στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png