Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Ο Δημήτρης Μπήτρος στην προεθνική Optimist 2017.


Μετά από δυο σαββατοκύριακα σε Βουλιαγμένη (18-19/3) κ Βούλα (25-26/3) η αγωνιστική ομάδα optimist του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, με προπονητή τον κύριο Γιάννη Ζαπονίδη και με τους αθλητές: Μοίρα Χρήστο, Μπήτρο Δημήτρη, Μπήτρο Γιώργο, Λορέντζο Αντώνη, Στεργιούλα Ορφέα, Χατζίνα Γιώργο, Λορέντζου Λυδία και Βογιαντζόπουλο Δημήτρη, αγωνίστηκαν για μια θέση στην προ-εθνική ομάδα optimist. Η ομάδα μας συμμετείχε στο Περιφερειακό optimist Αθηνών σε δύο φάσεις . Από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας μόνο ο αθλητής Δημήτρης Μπήτρος (34ος) πέρασε στους 40 καλύτερους από την Περιφέρεια της Αθήνας Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής : Συμμετείχαν και οι Οικονόμου Νεκτάριος και Οικονόμου Δημήτρης.



Ο Δημήτρης Μπήτρος 34ος, ο Μπήτρος Γιώργος 50ος, ο Μοίρας Χρήστος 68ος, ο Λορέντζος Αντώνης 147ος, ο Οικονόμου Νεκτάριος 162ος, ο Χατζίνας Γιώργος 177ος, ο Οικονόμου Δημήτρης 180ος, ο Βογιαντζόπουλος Δημήτρης 182ος, ο Στεργιούλας Ορφέας 192ος και η Λορέντζου Λυδία 200η, στα 220 σκάφη από την Περιφέρεια της Αθήνας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png