Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η καλοκαιρινή προετοιμασία της Α.Ε. Σαρωνικός.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕ Σαρωνικός, εν όψει της νέα χρονιάς που θα την βρει και πάλι στα σαλόνια της Α' Πειραιά. Οι ποδοσφαιριστές του νησιού μετρούν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα, καθώς η φυσική κατάσταση είναι το κύριο μέλημα του νέου τεχνικού της ομάδας Τάκη Αγγελάκη.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν περίπου 30 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρά την αφόρητη ζέστη του Αυγούστου, έχουν διάθεση για 'σκληρή' προπόνηση όπως συμβαίνει πάντα στις καλοκαιρινές προετοιμασίες των ομάδων. Η φετινή προετοιμασία ξεκίνησε την Πέμπτη 18 Αυγούστου, με τις προπονήσεις είναι καθημερινές. Με την ομάδα προπονούνται κανονικά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, για τα οποία θα γίνει αναφορά στις επόμενες ημέρες, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί το παζλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Α.Ε. Σαρωνικός κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού. Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τα φιλικά προετοιμασίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png