Η τελετή του αγιασμού για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς της Α.Ε. Σαρωνικός


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ολοκληρώθηκε η περίοδος προετοιμασίας της Α.Ε. Σαρωνικός, λίγες ημέρες πριν. Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Γιάννης Αβραμίδης μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά, το προπονητικό team και τη διοίκηση, υγεία πάνω από όλα, επιτυχίες για την ομάδα μας. Εύχομαι να πάει η χρονιά καλά. Κάνουμε ένα ξεκίνημα φέτος με έναν καινούργιο προπονητή και αρκετά καινούργια παιδιά, υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα.

Ελπίζω να ξεπεράσουμε μία σειρά από δυσκολίες που διαφαίνονται για τη φετινή χρονιά, με πρώτη και πιο σημαντική το γηπεδικό, που ίσως αναγκάσει την ομάδα μας για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να φύγει εκτός νησιού. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε αυτό όσο καλύτερα γίνεται και χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στο σύλλογο. Θέλω να ευχηθώ και σε όλο τον κόσμο υγεία, στις υπόλοιπες ομάδες μπάσκετ, volley, στίβου και όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι μόνο καλή χρονιά με υγεία και χαρά για τον κόσμο".

Ο νέος τεχνικός Τάκης Αγγελάκης είπε σχετικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Σαρωνικού, βρήκα πάρα πολύ καλό κλίμα. Έχουμε ένα παζλ διοίκησης, ποδοσφαιριστών και όσων συναναστρέφονται στην ομάδα κοντά πάρα πολύ καλό. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, σε όλο τον κόσμο του Σαρωνικού και εύχομαι και η ομάδα μας που εκπροσωπεί όλο το νησί να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Σαρωνικού είναι: Νίκος Μαριόλης (επιθετικός), Δημήτρης Πέκωφ (μεσοεπιθετικός), Γιάννης Ηλιαδάκης (αμυντικός μέσος), Κώστας Μωυσιάδης (χαφ), Μιχάλης Λαγκόζι (μέσος), Νίκος Μενάγιας (επιθετικός), Γιάννης Φέκος (αμυντικός), Γιώργος Μαριόλης (αμυντικό), και ο Γιώργος Γκοτσούλιας ο οποίος επέστρεψε  από τον δανεισμό του στον Φαληρικό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png