Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ο. Αγ. Δημητρίου 6-1. Για την 2η αγωνιστική του Πειραιά.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video: Σωτήρης Μπήτρος.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μαριόλη, η Α.Ε Σαρωνικός συνέτριψε τον Α.Ο Αγ. Δημητρίου με 6-1, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά. Ο 25χρονος φορ σημείωσε χατ τρικ, και μάλιστα το αυθεντικό, αφού τα τρία τέρματα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ήταν και συνεχόμενα αλλά και σε ένα ημίχρονο. Στα αγωνιστικά, η αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς από την μία η πολύ ορεξάτη Α.Ε Σαρωνικός και από την άλλη ο νεοφώτιστος και με αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι του Α.Ο.Α.Δ, έκριναν την τελική έκβαση του ματς. Η πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των νησιωτών στα αντίπαλα καρέ, ευτύχησε να είναι και αποδοτική. Στο 16ο λεπτό του ματς, ο Νεκτάριος Μπακόμητρος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Καραμπλιά, ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά αργότερα, με δυνατό σουτ από τα 15 μέτρα, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, και κάπου εκεί ξεκινάει το 18λεπτο 'πάρτι' του Νίκου Μαριόλη. Στο 26ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Πέκωφ, ο νεαρός επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά από κοντά, σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 33ο λεπτό ένα πολύ δυνατό σουτ του Πασχάλη πέρασε ελάχιστα άουτ, και 5 λεπτά αργότερα ο Μαριόλης μετά από μπαλιά του Μπακόμητρου, βρέθηκε απέναντι από τον Καραμπλιά, με τον τελευταίο να αποκρούσει εντυπωσιακά σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Νίκο Μαριόλη να είναι άκρως αποτελεσματικός. Στο 43ο λεπτό ο Μπακόμητρος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, με τον φορ της Α.Ε Σαρωνικός να πηδάει πιο ψηλά απ' όλους και με νέα καρφωτή κεφαλιά, να σημειώνει το 3-0. Και πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων από την επίτευξη του 3-0, στο 44ο λεπτό Ο Πασχάλης συνδυάστηκε άψογα με τον Μπακόμητρο, με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα από δεξιά, και τον Μαριόλη να πιάνει την κεφαλιά, και να σημειώνει το 4-0 μέσα σε αποθέωση.

Τρία γκολ και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά), μέσα σε 18 λεπτά για τον 25χρονο επιθετικό των κυανοκίτρινων. Αυτές ήταν οι κυριότερες φάσεις για το πρώτο μέρος, με τους νησιώτες του Τάκη Αγγελάκη να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν κάπως χαλαροί, με αποτέλεσμα να μη μπορούν στα πρώτα λεπτά να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα και να δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να παίρνει τους χώρους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι του Α.Ο.Α.Δ να μειώσουν σε 4-1 με τον Χατζηλιά στο 51, μετά από λάθος αντίδραση της μεσαίας αλλά και αμυντικής γραμμής των νησιωτών. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σημείωσαν και 5ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Πασχάλη. Ο μόνιμος εκτελεστής των κόρνερ για την Α.Ε Σαρωνικός Νεκτάριος Μπακόμητρος, βρήκε στο 2ο δοκάρι τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος χωρίς να βρεθεί η μπάλα στο χόρτο, με δυνατό πλασέ στην κίνηση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 68ο λεπτό ο σκόρερ του 5ου τέρματος της Α.Ε Σαρωνικός, λίγο έλειψε να κάνει και το 6-1, αλλά ο πορτιέρο του Α.Ο.Α.Δ του είπε 'όχι' σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στο 75ο λεπτό ο Κώστας Μπακόμητρος μετά από σουτ του Καρλιαμάτα, με εντυπωσιακή εκτίναξη και με την βοήθεια του δοκαριού, επιβεβαίωσε γιατί θεωρείται ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Πειραιά. Και φτάνουμε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, στο οποίο σημειώθηκε ίσως το πιο εντυπωσιακό γκολ του αγώνα. Η μπάλα βρέθηκε από δεξιά στα καρέ των φιλοξενούμενων, με τον Πασχάλη με εκπληκτική κίνηση να αφήνει στον Ρούσσο, με τον τελευταίο να πιάνει ένα ασύλληπτο διαγώνιο σουτ λίγο έξω από την γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να πηγαίνει στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Γκολ 'ποίημα' από τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, οι οποίος έβαλε το 'κερασάκι' στην αναμέτρηση. Διαιτητής ήταν ο Φουρναράκης, ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Φαληρικό.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Κάτσας, Φέκος, Γιαννούλης, Μαριόλης Γ, Πασχάλης, Ηλιαδάκης (46' Αγγελάκης), Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν (65' Μωυσιάδης), Πέκωφ (59' Ρούσσος).
Α.Ο.Α.Δ: Καραμπλιάς, Σεχάι, Μιχαήλ, Αθανασίου, Τσιριγώτης, Σημάκος (84' Γιαγνής), Καλογερόγιαννης (65' Μαμφέδας),Χατζηβασιλείου, Χατζηλιάς, Μπάρντι, Χατζηκυριακού (46' Καρλιαμάτας).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Δόξα Πειραιά-Κερατσίνι 1-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε Περάματος 4-0, Α.Σ Ποντίων-Ένωση Ρέντη 0-3, Ήφαιστος-Παντζιτζιφιακός Κάρπαθος 1-1, Α.Ο Κορυδαλλός-Φαληρικός 1-2, Άρης Αμφιάλης-Αρμενική 1-0 και Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε Θύελλας-Αχιλλέα Κορυδαλλού 5-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png