Χαραυγή - Α.Ε. Σαρωνικός 1-0. Για την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης. Video - ρεπορτάζ: Σωτήρης Μπήτρος.
Την ήττα που σημαίνει και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου Πειραιά, γνώρισε την Τετάρτη η ΑΕ Σαρωνικός. Η ομάδα της Αίγινας ηττήθηκε με 1-0 από την Χαραυγή στο γήπεδο της ΑΓΕΤ, με το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη να έχει ραντεβού με την ατυχία, καθώς οι ποδοσφαιριστές του έμπειρου τεχνικού σπατάλησαν τουλάχιστον 8 κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Το ντέρμπι της 3ης φάσης του Κυπέλλου είχε μοναδικούς πρωταγωνιστές τους φιλοξενούμενους αλλά το μη καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, τους στέρησε όπως αποδείχθηκε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη, η νεανική ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη ευτύχησε να σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Μπακόμητρου με σκόρερ τον Φασίλη στο 21ο λεπτό, σε μια φάση η οποία δεν 'μύριζε' κάτι επικίνδυνο για τους νησιώτες.

Το α' σαρανταπεντάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 1-0, με τους μπλε της Αίγινας να χάνουν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό, από τη μια οι παίκτες της ΑΕ Σαρωνικός να βρίσκονται συνεχώς στα καρέ του Ζήνωνος, και από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Χαραυγής να κρατούν με νύχια με δόντια το πολύτιμο 1-0 που τους έστελνε στην 4η φάση. Τελευταία καλή στιγμή που είναι ο απόλυτος καθρέπτης του παιχνιδιού και το τι ακριβώς προηγήθηκε, η απίστευτη χαμένη ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μαριόλη.

Ο 25χρονος επιθετικός μετά από μπαλιά του Ηλιαδάκη, βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των γηπεδούχων, με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Χαραυγής χειροκρότησαν τους παίκτες της Α.Ε Σαρωνικός, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά τους η οποία δυστυχώς δεν έφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. Διαιτητής ήταν ο Μιχελής, ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Θεοδώρου (42' Πασχάλης), Φέκος, Γιαννούλης, Μαριόλης Γ, Ρούσσος (64' Μωυσιάδης), Ηλιαδάκης, Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν, Πέκωφ (85' Αγγελάκης).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png