Α.Ε Σαρωνικός - Ένωση Ρέντη 0-4. Για την 13η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Βαριά ήττα για την ΑΕ Σαρωνικός σήμερα στο Παραλία Καλλιθέας για την 13η αγωνιστική του Πειραιά. Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά ηττήθηκε με 4-0 από την Ένωση Ρέντη αν και εμφανίστηκε ελαφρώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια της, αλλά πλήρωσε την απίστευτη αδράνεια της άμυνας, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να έχουν το απόλυτο στις επισκέψεις τους στα καρέ του Μπακόμητρου. Το κατά τα αλλά ντέρμπι της αγωνιστικής ξεκίνησε με την ΑΕ Σαρωνικός να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους όμως να ανοίγουν το σκορ σε μια φάση που κανείς δεν περίμενε.

Ο Μυλωνάς έγινε κάτοχος της μπάλας  μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, και βλέποντας τον Κώστα Μπακόμητρο έξω από την εστία του, με δυνατό σουτ το  'κρεμασε', δίνοντας με αυτόν τον ανέλπιστο τρόπο στο 9ο λεπτό το προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ των φιλοξενούμενων και ο τρόπος που επιτεύχθηκε, πάγωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι 5 λεπτά αργότερα είδαν τον Γιαννούλη να φεύγει τραυματίας από το ματς (πιθανό διάστρεμμα), και τον Θεοδώρου να τον αντικαθιστά. Στο 33ο λεπτό μετά από κακό διώξιμο του τερματοφύλακα της Ένωση Θωμόπουλο, ο Πέκωφ με εκπληκτική ενέργεια έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον πολύπειρο πορτιέρο να αποκρούει. Στο 38ο λεπτό μετά από φάουλ του Μπακόμητρου και κακή αντίδραση των αμυντικών, και πάλι ο Πέκωφ έγινε κάτοχος, με το πολύ δυνατό σουτ να αγγίζει το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Αυτές ήταν και οι καλύτερες στιγμές για το α' ημίχρονο, με την ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά να έχει την μερική πρωτοβουλία, με την ουσία όμως να ανήκει στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ρέντη. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν πλέον με διαφορετικούς στόχους. Οι μεν γηπεδούχοι για να φέρουν το ματς στα ίσα και οι δε φιλοξενούμενοι να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Στο πρώτο τέταρτο το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το 1-1, αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στο 66ο λεπτό και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και έψαχναν τους διαδρόμους για να απειλήσουν, σε ένα κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Κολοφώτης βρέθηκε ανενόχλητος στο 1ο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Αυτό ήταν και το 'κύκνειο άσμα' για τους παίκτες του Βουτσινά οι οποίοι στην συνέχεια πέταξαν λευκή πετσέτα. Τον χορό των γκολ ολοκλήρωσαν οι Μυλωνάς στο 70 και ο Λάγκα στο 88ο λεπτό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουβέλης ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Την προσεχή Τετάρτη η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 14η αγωνιστική, ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώνει τον 10ήμερο αγωνιστικό 'γολγοθά' (4 αγώνες) της ομάδας της Αίγινας.

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης (75' Γκιόκα), Κάτσας, Φέκος, Μαριόλης Ν, Γιαννούλης (14' λ.τρ Θεοδώρου), Ρούσσος, Πάλλης, Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν. (64' Καλαφάτης), Πέκωφ.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: ΑΟΑΔ-Δόξα Πειραιά 0-1, Αρμενική-Κερατσίνι 0-1, Άρης Αμφιάλης-Αετός Κορυδαλλού 0-6, ΑΟ Κορυδαλλός-Ίκαρος Καλλιθέας 0-4, Ήφαιστος-ΑΣ Ποντίων 1-1, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-ΑΕ Περάματος 1-2, Φαληρικός-ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png