Α.Ε. Σαρωνικός - Αετός Κορυδαλλού 2-3. Για την 22η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ραντεβού με την ατυχία για την αποδεκατισμένη ΑΕ Σαρωνικός στο ματς της 22ης αγωνιστικής του Πειραιά. Το νησιωτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 3-2 από τον ισχυρό Αετό στο Μοσχάτο, με την ομάδα του Κορυδαλλού να παίρνει τη νίκη στο 89ο λεπτό. Η ΑΕ Σαρωνικός η οποία ήταν τυπικά γηπεδούχος παρουσιάστηκε με σημαντικές ελείψεις. Συγκεκριμένα, από την αναμέτρηση έλειπαν οι τραυματίες Αλέξανδρος Πρέλα και Γιώργος Θεοδώρου, όπως και οι Γιώργος Μαριόλης και Νεκτάριος Κάτσας (εκτός Ελλάδας), με τον Γιαννούλη να αγωνίζεται με υψηλό πυρετό, και τον νεαρό Γκιόκα να αποβάλλεται στο 78ο λεπτό. Στα αγωνιστικά οι τυπικά γηπεδούχοι με εντελώς διαφορετική εικόνα που παρουσίασαν τελευταία, μπήκαν αρκετά καλά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Νεκτάριο Μπακόμητρο στο 16ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο 26χρονος χαφ των νησιωτών με ωραία ενέργεια από δεξιά έκανε το 1-2 με τον Μαριόλη με το τελευταίο να τον βγάζει απέναντι από τον Καλογερά και με ψύχραιμο πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τον Αετό με σκόρερ Σιδηρόπουλο μετά από σέντρα του Τριανταφυλλίδη. Από το σημείο της ισοφάρισης και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, με την αμυντική τριάδα των γηπεδούχων (Κυριακίδης-Σταμπούλογλου-Τζιώτης) να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 39ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι του Κορυδαλλού πήραν το προβάδισμα με τον Ξενιτόπουλο με δυνατό σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής, ενώ στην τελευταία φάση του α' ημιχρόνου ο Μαριόλης μετά από κόρνερ του Ατματσίδη, λίγο έλειψε να σημειώσει το 2-2. Αυτά σε γενικές γραμμές συνέβησαν στο α' μέρος, με την Α.Ε Σαρωνικός αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά προδομένη από τις σημαντικές απουσίες. Από την άλλη η ομάδα του Τάκη Αγγελάκη η οποία μαζί με το Κερατσίνι διεκδικούν το πρωτάθλημα, έδειξε γενικά καλά στοιχεία. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, και είχα 2-3 καλές στιγμές χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βουτσινά προσπαθούσαν κυρίως με οργανωμένες επιθέσεις να φέρουν την μπάλα στα καρέ του Καλογερά, με τους αμυντικούς όμως του Αετού να είναι συνεπείς. Στο 77ο λεπτό τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα της Αίγινας, αφού ο Γκιόκα αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα της Λαμπαδαρίου, με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα του με δέκα. Παρά το γεγονός αυτό, η εικόνα της Α.Ε Σαρωνικός δεν άλλαξε αφού το συγκρότημα του νησιού όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κάποια ρήγματα στην άμυνα των κορυδαλλιωτών. Στο 83ο λεπτό μια δυνατή κεφαλιά του Μαριόλη πέρασε ελάχιστα άουτ, και στο 87ο ο 25χρονος φορ μετά από μπαλιά του Τζιώτη ανατράπηκε εντός περιοχής, με την Λαμπαδαρίου να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, ο οποίος έστειλε από την άλλη γωνία τον πορτιέρο του Αετού, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η χαρά όμως των νησιωτών δεν κράτησε πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Το χρονόμετρο έδειχνε 89 λεπτά, με τους παίκτες του Αγγελάκη να κερδίζουν φάουλ σε καλό σημείο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξενιτόπουλος, με την μπάλα να φεύγει άουτ, και την έμπειρη referee να δίνει επανάληψη προς έκπληξη όλων. Στην 2η προσπάθεια ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπακόμητρου, σημειώνοντας το τελικό 3-2 για την ομάδα του Κορυδαλλού. Στο 93ο λεπτό του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο Κράσι για τον Αετό, ενώ στην τελευταία φάση του ματς (94'), λίγο έλειψε ο 14χρονος Αβραμίδης να χριστεί 'χρυσός' σκόρερ και να δώσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, με το γυριστό σουτ που επιχείρησε να περνάει ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του Καλογερά. Το τελικό 3-2 για την ομάδα του Κορυδαλλού αφήνει μια πικρή γεύση στους νησιώτες, οι οποίοι παρά τις σημαντικές απουσίες, έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Τζιώτης, Σταμπούλογλου, Κυριακίδης, Γιαννούλης (72' Γκαρής), Πασχάλης (81' Αβραμίδης), Ατματσίδης, Μπακόμητρος Ν (55' λ.τρ. Σκλάβαινας), Μαριόλης, Πέκωφ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png