Οι εξαιρετικές επιδόσεις από Βάνα Γκαρή και Κώστα Σταυρόπουλο έφεραν πρωτιές! Το βλέμμα της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΚΑ στρέφεται τώρα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Μετά τα προβλήματα που δημιούργησαν οι απεργίες της ΠΝΟ στην αγωνιστική ομάδα του ΟΑΚΑ, καθώς αυτή δεν μπορούσε να μετακινηθεί για να λάβει μέρος σε σημαντικούς διασυλλογικούς αγώνες, η Βάνα Γκαρή και ο Κώστας Σταυρόπουλος αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή σε έναν μεγάλο αγώνα στίβου στην Παλλήνη. Και οι δύο ήρθαν πρώτοι. Η Βάνα Γκαρή κέρδισε τα 300 μ. εμπόδια  με χρόνο 49''.51 και ο Κώστας Σταυρόπουλος κέρδισε τα 300 μ. χωρίς εμπόδια με χρόνο 39".41.

"Οι επιδόσεις αυτές είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, μάλιστα η επίδοση της Βάνας είναι η τέταρτη επίδοση σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, με κοντινές και τις άλλες τις επιδόσεις, που σημαίνει ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αρχές Ιουλίου, ευελπιστούμε σε μία θέση στο βάθρο. Δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μας. Ο σκοπός μας είναι να αγωνιστεί και να πετύχει το καλύτερο που μπορεί. Πιστεύουμε όμως ότι στις δυνατότητες της είναι το μετάλλιο" λέει ο προπονητής του ΟΑΚΑ Βασίλης Ζαμπέλης.

Για τον Κώστα Σταυρόπουλο τονίζει ότι: "Είναι ένα πολύ γρήγορο παιδί, έκανε πολύ μεγάλη επίδοση. Πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί περισσότερο και επιδιώκουμε να μπει στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα 300 μέτρα". Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Σταυρόπουλος είναι στην κατηγορία των παμπαίδων και η Βάνα Γκαρή στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Στις 18-19 Ιουνίου, οι ευχές όλων θα συνοδεύουν έναν σημαντικό αθλητή του ΟΑΚΑ, το Ζανή Λυκούρη, που θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στα 300 μ. εμπόδια και στα 110 μ. εμπόδια. "Είναι έφηβος ακόμη, αλλά και πέρυσι κατάφερε να βγει στους άνδρες 11ος και 14ος στα δύο αυτά αγωνίσματα. Πιστεύουμε και φέτος να πετύχει κάτι ανάλογο, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των εφήβων και των νέων που θα γίνουν 12 και 30 Ιουλίου, να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την περσινή 6η θέση που κατέλαβε", συμπληρώνει ο Βασίλης Ζαμπέλης.

Τέλος, όπως δήλωσε η Βάνα Γκαρή που προετοιμάζεται εντατικά για το Πανελλήνιο, ήταν η πρώτη της κούρσα στα 300 μ. εμπόδια. "Ο προπονητής μου όλο το χρόνο με παρακινούσε να κάνω 300 μ. εμπόδια. Δεν το ήθελα τόσο, αλλά τελικά κατέληξε να είναι κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Έκανα μία επίδοση 49''.51. Τώρα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουμε άγχος, αλλά ελπίζω να πάρω μία πολύ καλή θέση".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png