Η περιφορά της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου στην παραλία της Αίγινας.

Κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανού της Αίγινας και με μεγάλη προσέλευση πιστών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η περιφορά της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου, του ενοριακού ναού της "Παναγίτσας" στην παραλία του νησιού και σε κεντρικούς δρόμους περιφερειακά του ναού. Στη λατρευτική πομπή συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, το τοπικό σύστημα Ναυτοπροσκόπων. Κατά τη διάρκεια της λιτανείας τελέσθηκε δέηση μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο.

Νωρίτερα, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.κ. Εφραίμ, τελέσθηκε η ακολουθία του όρθρου, η θεία λειτουργία και η χειροτονία του διακόνου π. Στέλιου Κουτσούκου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Εφραίμ. Στη λατρευτική πομπή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Στέλιος Πάλλης και Δημήτρης Βατικιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png