Εορτή λήξης της 3ης κατασκηνωτικής περιόδου στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις του Τούρλου.

Video Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η γιορτή λήξης της 3ης κατασκηνωτικής περιόδου, για κορίτσια δημοτικού, στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στον Τούρλο. Οι μικρές κατασκηνώτριες και οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης, προσέφεραν ένα ευχάριστο αποχαιρετιστήριο πρόγραμμα στους γονείς και τους συγγενείς τους, που πήγαν για τους παρακολουθήσουν. Τραγούδια, όμορφα σκετς, αλλά και παραδοσιακούς χορούς περιελάμβανε το πρόγραμμα της γιορτής.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος υπενθύμισε στο κοινό ότι εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις του Τούρλου λειτουργούν από το 1969, τότε που και ο ίδιος ήταν ομαδάρχης. "Προχωράμε ακόμη. Δοξάζουμε το Θεό, ευχαριστούμε τον Άγιο για την πρόνοια του", είπε ο Σεβασμιώτατος και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η κατασκήνωση. "Εδώ το έργο είναι εκκλησιαστικό και εκκλησιαστικό έργο σημαίνει όλοι μαζί" τόνισε. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την επενδυτική αξιοποίηση της περιοχής. "Εμείς φροντίζουμε και αγωνιζόμαστε να πείσουμε όλους αυτούς, ότι εμείς εδώ έχουμε την κατασκήνωσή μας, ας αξιοποιήσουν τις χιλιάδες στρέμματα που έχουν και ας μας αφήσουν ήσυχους εμάς, εδώ στην κατασκήνωση" είπε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι είναι από τις λίγες κατασκηνώσεις που έχουν επίσημη άδεια. Μίλησε για τα έξοδα της κατασκήνωσης, τα οποία ανέρχονται περίπου στα 85.000 ευρώ, παραθέτοντας μάλιστα αναλυτικά τα ποσά που δαπανήθηκαν για τη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων, για την πυρόσβεση, το κόστος κατασκευής του γηπέδου και άλλα.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η 4η και τελευταία κατασκηνωτική περίοδος που θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα σε ηλικία κορίτσια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png