Έκθεση Φοιτητών Αρχιτεκτονικής του Drury Center in Greece στην Αίγινα.

Τις εργασίες των φοιτητών της αρχιτεκτονικής, παρουσίασε σε έκθεση διάρκειας δύο ωρών, το Drury Center in Greece στην Αίγινα, σήμερα το απόγευμα. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι εργασίες, από το θέμα που δούλεψαν τους τελευταίους τρεις μήνες οι φοιτητές και αφορούσε στις δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στην Αίγινα, με μοντέλα που δεν υποβαθμίζουν το περιβάλλον και τον πολύπλευρο χαρακτήρα του νησιού.

Οι δέκα φοιτητές που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη εργασία, προέρχονται από την Αμερική, και χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Δούλεψαν  σε τρία θέματα: το πρώτο ήταν να παρουσιαστούν ιδέες που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη, το δεύτερο να παρουσιαστούν προτάσεις για τον χώρο πάρκινγκ που βρίσκεται στο λιμάνι και τρίτον να σχεδιαστούν κατασκευές που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης. Στο Aegina Portal μίλησαν η αρχιτέκτων κυρία Ελένη Κατσούφη, η οποία διδάσκει στο Drury Center in Greece το μάθημα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης, καθώς και φοιτητές που παρουσίασαν τις εργασίες τους στην έκθεση.

Αν και μικρής διάρκειας, η έκθεση είχε κοινό που έδειξε ενδιαφέρον για τις εργασίες που παρουσιάστηκαν. Την έκθεση επισκέφθηκαν ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΝΟΑ κύριος Νίκος Πτερούδης, ο πολιτικός μηχανικός κύριος Γιώργος Κουλικούρδης, η δημοσιογράφος κυρία Βάσω Κανελλοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, μέλη του συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αίγινας και κάτοικοι του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png