Πολύχρωμη και γεμάτη ρυθμό, η γιορτή λήξης του σχολικού έτους στο Δημοτικό Σχολείο της Πέρδικας.

Video: Αιμιλία Κανελλά - Ρωπαΐτη.
Πολύχρωμη και γεμάτη ρυθμό ήταν η γιορτή λήξης του σχολικού έτους, που διοργάνωσαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της διευθύντριας του σχολείου κυρίας Σωζίας Αποσπόρη κατά την οποία αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσαν τη χρονιά που πέρασε οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού, ευχαριστώντας παράλληλαι όσους βοήθησαν κάνοντας κάθε είδους προσφορά προς το σχολείο και τους μαθητές του.

Η κυρία Αποσπόρη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μαθητές που παρέλαβε στην πρώτη τάξη μερικά χρόνια πριν και φέτος, μεγάλα παιδιά πια, αποφοιτούν από το δημοτικό και η καινούργια χρονιά θα τους βρει στο γυμνάσιο. Μιλώντας γι αυτή τη σπουδαία στιγμή, τους έδωσε προσωπικά από ένα αναμνηστικό δώρο.

Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι, "στιγμιότυπα" από αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ειδήσεις και ανταποκρίσεις από το "Τηλε Πέρδικα" έναν τηλεοπτικό σταθμό, μέσα από τον οποίο τα παιδιά προσέφεραν άφθονο γέλιο στο κοινό. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα και ευχές καλό καλοκαίρι!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png