Με τον αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Αίγινας.

Με τον αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Αίγινας, με τους μαθητές του νησιού να επιστρέφουν σε αυτά μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο αγιασμός τελέστηκε στα σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού, με αρκετούς γονείς να συνοδεύουν τους μικρούς μαθητές, που για πρώτη φορά φέτος εισέρχονται στο εκπαιδευτικό σύστημα, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που από αυτή τη χρονιά έχει αρκετές αλλαγές. Το Aegina Portal βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Αίγινας, εκεί ο διευθυντής του σχολείου κύριος Δημήτρης Βαλωμένος καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Ακολούθησε το μυστήριο του αγιασμού, το οποίο τέλεσε ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου. Ο πρωτοπρεσβύτερος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ για τη νέα σχολική χρονιά. Στη συνέχεια οι μαθητές πέρασαν ανά τάξη στις αίθουσες προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους. Εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου Αίγινας, την τελετή παρακολούθησε ο κ. Νίκος Οικονόμου, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης παρέστη στον αγιασμό του Γενικού Λυκείου Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png