Βράβευση επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2015-2016.


Η καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα "Σοφία Μηλιώτη" στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Την απονομή των τιμητικών επαίνων, που συνοδεύονταν από δώρα, έκαναν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο διευθυντής τους ΓΕΛ Αίγινας και δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιάννης Πούντος, ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και δημοτικός σύμβουλος κύριος Αντώνης Ντελής, η κυρία Καίτη Σαλπέα αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία σύντομη ομιλία του κυρίου Νίκου Οικονόμου. Ο αριθμός των βραβευθέντων φέτος ξεπέρασε τους πενήντα (44 επιτυχόντες πέρυσι).

Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png