Επίσκεψη του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Νικόλαου Μουμούρη στην Αίγινα.

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κύριος Νικόλαος Μουμούρης, ο οποίος είχε σύσκεψη με τους προϊστάμενους των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού. Η συνάντηση έγινε στη βιβλιοθήκη του Γενικού Λυκείου Αίγινας. Σήμερα το βράδυ ο κύριος Μουμούρης, ο οποίος συνοδεύεται από τον προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων της διεύθυνσης κύριο Αντώνη Καμπούρη, θα έχει συνάντηση για με τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που καταγράφηκαν κατά την πρωινή σύσκεψη.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε νωρίς σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συνάντησης: "Η επιθυμία του διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του κυρίου Νίκου Μουμούρη, είναι η πιο συχνή επικοινωνία και να έχουμε πιο συχνή επαφή για να επιλύουμε τα προβλήματα. Έγινε μία ενημέρωση για τα τρέχοντα - φλέγοντα θέματα της εκπαίδευσης. Ζήτησε από τους διευθυντές των σχολείων να τους ενημερώσουν για τους αριθμούς μαθητών ώστε να γίνει έγκαιρος προγραμματισμός για τις προσλήψεις και για τις μεταθέσεις των καθηγητών, ώστε να καλυφθούν τα κενά των καθηγητών κατά 80%", είπε ο κύριος Οικονόμου.

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι συζητήθηκαν θέματα όπως τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, τα προβλήματα στο 1ο Γυμνάσιο με τα δύο τμήματα ένταξης που λείπουν, τα προβλήματα των εργαστηρίων που υπάρχουν στο ΕΠΑΛ της Αίγινας, το ζήτημα της κατασκευής στο κτήμα Ρουκ του κτιρίου που θα στεγάσει το 1ο Γυμνάσιο της Αίγινας και άλλα θέματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png