Στασιμότητα στις εργασίες του ιστορικού κτιρίου του "Κυβερνείου".

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες 20-25 ημέρες στις εργασίες αποκατάστασης του ιστορικού κτιρίου του Κυβερνείου, μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της κεραμοσκεπής και άλλων εργασιών. Την ερώτηση σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στο "Κυβερνείο" έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Αντώνης Ντελής κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κύριος Ντελής, που εκτός από δημοτικός σύμβουλος είναι και διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, εξέφρασε τον προβληματισμό του, για το εάν πράγματι το έργο θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, όπως είχε ανακοινωθεί προ μηνών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Άλλωστε εκτός από τη στασιμότητα, η μετατροπή μέρους του προαυλίου του δημοτικού σχολείου σε εργοτάξιο, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ολοκλήρωση του έργου. Τέλος ο κύριος Ντελής εξέφρασε και τον προβληματισμό του με τον χώρο που χρειάζεται για την τοποθέτηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, χώρος που είχε ζητηθεί από τη βιβλιοθήκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Νοέμβριο του 2015 ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης σε δηλώσεις του στο Aegina Portal, με την ευκαιρία της επανεκκίνησης των εργασιών στο "Κυβερνείο" (για τη σκεπή και τα ηλεκτρολογικά), είχε δηλώσει ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που είχε η διοίκηση του δήμου από τους υπευθύνους του έργου, αυτό θα τελείωνε τον Ιούνιο του 2016.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png