Ξεκίνησε η απομάκρυνση του χλοοτάπητα από το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Δηλώσεις Παναγιώτη Χατζηπέρου, Σταμάτη Μαρμαρινού.

Πριν την εγκατάσταση της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα και της κατασκευής του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, ξεκίνησε σήμερα το έργο της αποψίλωσης του παλιού χλοοτάπητα και στη συνέχεια της μεταφοράς του σε άλλες εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Αίγινας, έργο το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην μελέτη. Για την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στο Aegina Portal μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών ο κύριος Χατζηπέρος δήλωσε: "Στόχος της Περιφέρειας είναι η αυτάρκεια και η ανεξαρτησία των νησιών, όσο αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Για αυτό έχουμε προγραμματίσει έργα σε όλα τα νησιά και βέβαια αυτό το οποίο γίνεται τώρα στην Αίγινα, ήδη ξεκίνησε η απομάκρυνση του χλοοτάπητα, θα χρησιμοποιηθεί αλλού, για να μπει καινούργιος τάπητας και καινούργιο ταρτάν στο στίβο. Είναι κι αυτό ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, έτσι ώστε τα παιδιά και οι αθλητές να μην ταλαιπωρούνται και να έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται και να αθλούνται στα νησιά. Αυτό σταματάει την ερημοποίηση των νησιών και δίνει κίνητρα στα νησιά να μπορούν τα παιδιά να γυμνάζονται όπως τους αξίζει. Διότι αυτό που συνέβαινε και συμβαίνει ακόμη με τα παιδιά στο volley και το basket στην Αίγινα, για μένα είναι τραγικό".

Ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός είπε: "Σήμερα ξεκινάνε τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Είναι μία διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει καθώς μέσα στη μελέτη του έργου δεν είναι η αποψίλωση του χόρτου, οπότε θέλοντας να κρατήσουμε τον παλιό χλοοτάπητα για να τον χρησιμοποιήσουμε σε διάφορα σημεία του νησιού, κυρίως στην περιφέρεια, ξεκινήσαμε μία διαδικασία για να μπορέσουμε να τον μαζέψουμε μόνοι μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει, το κάνουμε πρώτη φορά. Ο χλοοτάπητας ο πρώτος που θα μαζευτεί θα πάει στην Κυψέλη, ώστε να φτιάξουμε το γήπεδο εκεί που θα το χρησιμοποιήσει η ποδοσφαιρική ομάδα για τους επόμενους μήνες. Τα υπόλοιπα θα πάνε στην Πέρδικα, στο Μεσαγρό ή σε οποιαδήποτε άλλα σημεία μπορούμε να φτιάξουμε κάποιους αθλητικούς χώρους ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδάκια".

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η απομάκρυνση του παλιού χλοοτάπητα θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα δεκαήμερο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png