Καθίζηση έχει υποστεί μέρος της προβλήτας στο λιμάνι της Σουβάλας.

Καθίζηση έχει υποστεί ένα μέρος της προβλήτας στο γραφικό λιμάνι της Σουβάλας και πιο συγκεκριμένα κοντά σε σημείο που προσδένει το επιβατικό πλοίο το οποίο εξυπηρετεί την περιοχή, συνήθως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ζήτημα τέθηκε στα προ ημερησίας θέματα της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, από το Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Νίκο Οικονόμου, που σύντομη τοποθέτησή του επισήμανε το πρόβλημα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι σύντομα θα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος για την Αίγινα.

Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης απαντώντας στη σχετική ερώτηση, είπε ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κύριος Γιάννης Κρεούζης πρόκειται να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το πρόβλημα. Το σημερινό ρεπορτάζ κατέγραψε την έκταση του προβλήματος, που εξωτερικά τουλάχιστον εντοπίζεται στην άκρη της προβλήτας, καθώς όπως φαίνεται και στο video, ένα μεγάλος μέρος της σε αυτό το σημείο έχει υποχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού που χρησιμοποιούν το λιμάνι, θα ήταν χρήσιμο μέχρι να δοθεί οριστική λύση, να ληφθούν κάποια μέτρα ασφάλειας, ειδικά μάλιστα και ενόψει τριημέρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png