Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Αίγινα. Εξαιρετικές οι συνθήκες για μία ακόμη απόδραση!

Με ένα υπέροχο Παρ/σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι στην Αίγινα, τουλάχιστον ημερολογιακά! Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του με ένα  τριήμερο το οποίο προσφέρεται για μία ακόμη απόδραση, καθώς όλα συνηγορούν ότι οι τελευταίες του ημέρες θα είναι μοναδικές. Η κίνηση από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Αίγινα ήταν σε υψηλά επίπεδα, όπως άλλωστε θα είναι και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Ο βοριάς που θα διατηρηθεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας, εξασφαλίζει την απαραίτητη δροσιά, η θάλασσα είναι πραγματικά υπέροχη, ενώ το νησί αυτό το τριήμερο φιλοξενεί ένα πλήθος εκδηλώσεων και events που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Την Παρασκευή στις 21:00 στην παραλία της Αύρας στο 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ντόρα Μπακοπούλου, συμμετέχουν σε μία βραδιά με τίτλο "20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι" , ενώ το Σάββατο την ίδια ώρα το φεστιβάλ ολοκληρώνει το πρόγραμμά του με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις περιλαμβάνει και το προφεστιβαλικό πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού για αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο κτήμα Κολλάτου που ολοκληρώνει τις προβολές του, ενώ για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης τα clubs και τα cafe έχουν σχεδιάσει events που ανεβάζουν την διάθεση και αποχαιρετούν τον Αύγουστο με τρόπο ξεχωριστό!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png