Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας - Λιμεναρχείο. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ημέρες της εορτής του Αγίου Νεκταρίου.

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τα μέτρα τάξης του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και Λιμεναρχείου Αίγινας σας γνωρίζουμε ότι θα ληφθούν τα παρακάτω μέτρα:

1)Τα πούλμαν που θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου θα σταθμεύουν από τον Ιερό Ναό προς τον Μεσαγρό.

2) Η αναχώρηση αυτών των πούλμαν θα γίνει περιφερειακά μέσω Μεσαγρού-Αγίους-Σουβάλας-Λεωφόρος Καζαντζάκη-Τερματικό:Hotel Δανάη. Όλοι θα ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών οργάνων (Σχήμα 1).

3)Τα πούλμαν που θα αναχωρήσουν από τον Ιερό Ναό μετά τις 15:00 θα μπορούν ακoλουθώντας την οδό Αφαίας-Φανερωμένης για να φθάσουν στο λιμάνι για αναχώρηση ή για στάθμευση στο Δημοτικό PARKING (κτήμα Γκίκα), ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των αστυνομικών οργάνων(Σχήμα 2).

4)Απαγορεύεται η κίνηση από Αγ. Μαρίνα προς Αγ. Νεκτάριο, στο ύψος του νεκροταφείου Μεσαγρού, τις παρακάτω μέρες και ώρες: Σάββατο 8/11/2014 ώρες 17:00-23:00 και Κυριακή 9/11/2014 ώρες 07:00-15:00. Η προσέγγιση θα γίνεται από Μεσαγρό – Αγίους- Σουβάλα-Λ. Καζαντζάκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png