Με τη συμμετοχή του Σπύρου Ανδριόπουλου και του Παναγιώτη Χαραμή ο 4ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.

Το προπονητή Βασίλη Ζαμπέλη φιλοξένησε σήμερα το ραδιόφωνο του Aegina Portal λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 4ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που λόγω των εκλογών άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί στις 1η Φεβρουαρίου. Το κορυφαίο δρομικό event θα διεξαχθεί φέτος στον ιστό του κέντρου της Αίγινας, αποτελώντας μία ανεπανάληπτη αθλητική εμπειρία τόσο για όσους θα συμμετάσχουν ως αθλητές, όσο για για εκείνους που θα τον παρακολουθήσουν ως θεατές. 

Η βασική διαδρομή των δέκα (10) χλμ. για Δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα του Ι. Καποδίστρια επί της Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του ιερού ναού της Παναγίτσας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου τεσσάρων (4) χλμ. για Δρομείς και Περιπατητές. Επίσης θα διεξαχθούν και άλλα Αθλητικά Δρώμενα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. Kids Athletics  για μαθητές της 1ης  , 2ης και 3ης τάξης Δημοτικών σχολείων Ώρα έναρξης:10.30 2. Αγώνας δρόμου 50μ για Νήπια Ώρα έναρξης:1120 3. Αγώνας δρόμου 1000μ για μαθητές της4ης , 5ης , και 6ης τάξης Δημοτικών σχολείων Ώρα έναρξης:11.30 4. Αγώνας δρόμου 10 χλμ για δρομείς και 4 χλμ. για δρομείς και περιπατητές Ώρα έναρξης: 11.45.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον  Ό.Α.Κ Αίγινας σε συνεργασία με , τον ΣΔΥ  Αίγινας ,το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος , τον σύλλογο Έπος Ανάβαση και με την υποστήριξη  του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής ,του Τελμησού Νέας Μάκρης ,  της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας , του Σώματος Ελλήνων Οδηγών Τ.Αίγινας , του Τμήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας και του εργομετρικού κέντρου my athlete, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αίγινας και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει τον 4ο αγώνα με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας 2015" στην πόλη της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png