40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αίγινα από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού για αθλητές και συνοδούς του 4ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στην Αίγινα, όλοι οι αθλητές  του αγώνα θα έχουν 40% έκπτωση  στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Αίγινα. Την ίδια έκπτωση δικαιούνται και οι συνοδοί των αθλητών (ένας για κάθε αθλητή ). Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να ταξιδεύσουν  με οποιοδήποτε δρομολόγιο της Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού  από Παρασκευή  30 Ιανουαρίου έως  και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου. Τα εισιτήρια εκδίδονται από το πρακτορείο που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Πύλη 8, από όπου και αναχωρούν τα πλοία για Αίγινα (απέναντι από την πλατεία Καραΐσκάκη).

Για την Κυριακή τα δρομολόγια τα δρομολόγια προς Αίγινα είναι:  07.30  και 09.00. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα πρέπει να πάρουν μαζί με τα εισιτήρια για Αίγινα και τα εισιτήρια της επιστροφής, τα οποία για την Κυριακή  είναι στα ακόλουθα δρομολόγια: 14.45 – 16.00 – 18.30 και 19.15.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, κάνοντας click εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png