Εγκαίνια της νέας εστίας του Τ.Τ. Αίγινας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Τα εγκαίνια του κτιρίου που θα στεγάζει τη νέα του εστία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Τ.Τ. Αίγινας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Το κτίριο βρίσκεται στην παιδική χαρά της Κυψέλης, η οποία πρόσφατα παραχωρήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αίγινας και τη σχετική απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης.

Οι οδηγοί με πραγματικά πολύ προσωπική εργασία, κατάφεραν να δώσουν μία νέα μορφή σε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο, η σημερινή εικόνα του οποίου καμία σχέση δεν έχει με το ρεπορτάζ του Aegina Portal περίπου έναν χρόνο πριν. Άλλωστε, το ίδιο ίσχυε συνολικά για το χώρο της παιδικής χαράς και των γηπέδων, καθώς τότε είχαν δραστηριοποιηθεί κάτοικοι της περιοχής και με προσωπική εργασία είχαν καθαρίσει, βάψει και επιδιορθώσει όργανα και εγκαταστάσεις.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης βραβεύσεις μελών του σώματος, από το σύλλογο Ο.Α.Κ.Α. λόγω της συμμετοχής τους με εθελοντική εργασία στον πρόσφατο αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png