Απομακρύνθηκαν τα μπάζα από παραθαλάσσια περιοχή κοντά στην Αγία Μαρίνα. Ο χώρος θα αποκατασταθεί με δεντροφύτευση.

Με άμεση πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Κώστα Γεννίτσαρη, απομακρύνθηκαν τα μπάζα που βρίσκονταν σε περιοχή του παραλιακού δρόμου προς τις Πόρτες, κοντά στην Αγία Μαρίνα. Ο κύριος Γεννίτσαρης ανταποκρίθηκε άμεσα απομακρύνοντας τα μπάζα, το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε την Τετάρτη18 Μαρτίου, ενώ την Κυριακή 22 Μαρτίου ο κύριος Γεννίτσαρης επικοινώνησε με το Aegina Portal ενημερώνοντας ότι τα μπάζα απομακρύνθηκαν.

"Μόλις πληροφορήθηκα για την ύπαρξη των απορριμάτων και τον μπαζών στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, αμέσως ενεργοποίησα τον μηχανισμό του Δήμου, και καθαρίστηκε πιστεύω πολύ καλά. Ο χώρος θα δεντροφυτευτεί και θα τοποθετηθούν μεγάλοι όγκοι βράχων, ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν. Διότι, δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν σέβονται το περιβάλλον", συμπλήρωσε επίσης ότι η περιοχή θα προστατευθεί ως "κόρη οφθαλμού", καθώς η Αγία Μαρίνα είναι ένας τουριστικός προορισμός και δεν πρέπει μέσα στο χώρο αυτόν να υπάρχουν απορρίμματα.

Τέλος, ο κύριος Γεννίτσαρης είπε ότι τα μπάζα τα οποία βρίσκονται ακριβώς απέναντι, μέσα σε δασικό χώρο, θα απομακρυνθούν τις επόμενες ημέρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png