Περισσότεροι από 13.500 επιβάτες ταξίδεψαν στην Αίγινα κατά τη διάρκεια των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας. [upd]

11.850 ήταν οι επιβάτες που ταξίδεψαν από το λιμάνι του Πειραιά προς το Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας το διάστημα 8 - 11 Απριλίου, δηλαδή από την Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με στοιχεία της Λιμενικής Αρχής Αίγινας. Οι επιβάτες που ταξίδεψαν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ξεπέρασαν τους 13.500 επιβάτες. Τα αυτοκίνητα για το ίδιο διάστημα, δηλαδή από τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο ήταν 3.087, ενώ ξεπέρασαν τα 3.500 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις συγκλίνουν σε μία αυξητική τάση στην επιβατική κίνηση για τη φετινή χρονιά (αύριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα αριθμητικά δεδομένα) παρά τις κακές καιρικές συνθήκες μέχρι και τα μέσα, τουλάχιστον, της Μεγάλης Εβδομάδας. Χθες, Κυριακή του Πάσχα, η κίνηση στο λιμάνι τις απογευματινές ώρες ήταν αυξημένη καθώς ένα μέρος των εκδρομέων ταξίδεψε προς το λιμάνι του Πειραιά ολοκληρώνοντας τις πασχαλινές διακοπές του, ενώ όπως όλα δείχνουν το μεγαλύτερο μέρος τα εκδρομέων έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα το ταξίδι της επιστροφής.

[upd] Λόγω μη υπολογισμού κάποιων επιπλέον στοιχείων και σύμφωνα με σημερινή επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Αίγινας, η επιβατική κίνηση των επιβατών που ταξίδεψαν από το Λιμάνι του Πειραιά προς την Αίγινα, το διάστημα Μεγάλη Δευτέρα με Δευτέρα του Πάσχα είναι 25.381 επιβάτες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png