Στη δημιουργία ενός ελκυστικού εκδρομικού πακέτου για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στρέφεται η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας.

Σε συνεχείς επαφές βρίσκεται η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας με τουριστικούς φορείς του νησιού τα τελευταία εικοσιτετράωρα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προσφορά ενός ελκυστικού εκδρομικού πακέτου για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Στόχος να τονωθεί η επισκεψημότητα στην Αίγινα, κατά τη διάρκεια ενός τριημέρου, που μπορεί να δώσει "ανάσες" στην τοπική οικονομία.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η ανάγκη προέκυψε μετά από την επικοινωνία που είχε η Ένωση τις τελευταίες ημέρες με εκπροσώπους, τόσο των ακτοπλοϊκών εταιριών, όσο και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία έχει προκηρύξει, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, 24ώρη απεργία για την Παρασκευή 1 Μαΐου. Τα δεδομένα μετά από αυτή την επικοινωνία, όσο αφορά τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, αυτές ήταν θετικές στην πρόταση της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας για επιμήκυνση του προγράμματος των δρομολογίων την Πέμπτη 30 Απριλίου, ώστε να δοθεί χρόνος στους εκδρομείς να ταξιδέψουν στην Αίγινα, αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, μετά το τέλος της εργασίας τους. Κι αυτό γιατί επιπρόσθετα δεν υπήρχε καμία μετακίνηση στη θέση της ΠΝΟ για κάποια μερική εξαίρεση (στάση εργασίας) της Αίγινας, η οποία λόγω της εγγύτητάς της με το λιμάνι του Πειραιά, πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλον, ως μονοήμερος τουριστικός προορισμός.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αίγινας, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων, η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου, η Επαγγελματική της Πέρδικας και της Αγίας Μαρίνας, ενδεχομένως και άλλοι φορείς του νησιού. Στόχος είναι η ανακοίνωση ενός εκδρομικού πακέτου, που θα δίνει στους εκδρομείς το κίνητρο να ταξιδέψουν στην Αίγινα από το βράδυ της Πέμπτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png