Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής για την πρωτομαγιά στο λιμάνι της Σουβάλας.

Στο πλαίσιο της ανθοκομικής έκθεσης και της μουσικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σουβάλας, τα μέλη του συλλόγου αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στα παιδιά, που ζωγράφισαν θέματα σχετικά με την πρωτομαγιά. Τα παιδιά της περιοχής πραγματικά απόλαυσαν τη συμμετοχή τους, δημιουργώντας δεκάδες πανέμορφες ζωγραφιές που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του λιμανιού.

Οι μικροί ζωγράφοι άφησαν στο τραπέζι τα πολύχρωμα μολύβια τους γύρω στις 11:30 οπότε και τελείωσε ο χρόνος που είχε διατεθεί για τη δημιουργία των έργων. Στη συνέχεια όλες οι ζωγραφιές τοποθετήθηκαν στην είσοδο της προβλήτας για να γίνουν αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Οι ζωγραφιές αξιολογήθηκαν από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη και τη δημοτική σύμβουλο κυρία Αικατερίνη Σαλπέα οι οποίοι ανέδειξαν τα έργα που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png