Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε παραλιακή ταβέρνα της Πέρδικας. Μεγάλες οι υλικές ζημίες.

Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα στις 3:15 στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας, καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη φωτιά στο εσωτερικό ταβέρνας, που βρίσκεται στην παραλία της Πέρδικας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προέρχεται από ασφαλή πηγή, υπήρξε παραβίαση της πόρτας του καταστήματος, ενώ ως σημείο από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά, φέρεται να ήταν εκεί που βρίσκονταν τοποθετημένα τα λαδόξιδα του καταστήματος. Από τη φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τη φωτιά είχε προλάβει να σβήσει στο μεγαλύτερο βαθμό ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, πριν επιχειρήσουν οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας.

Όπως είναι φυσικό το περιστατικό έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Πέρδικας, ενώ ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τον επαγγελματία που υπέστη την καταστροφή και συνολικά προς τους επαγγελματίες της περιοχής, εξέφρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, τονίζοντας ότι είναι πάντα στο πλευρό τους, για ότι χρειαστούν και σε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Το απόγευμα στο χώρο του συμβάντος αναμένεται η Σήμανση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png