Φωτιά σε αύλειο χώρο εγκαταλειμμένου οικήματος στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης. Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε.


 
Εστία φωτιάς σε αύλειο χώρο ενός εγκαταλειμμένου οικήματος, σε έπαυλη στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, έγινε αντιληπτή, περίπου, λίγο μετά τις 3:15 σήμερα το μεσημέρι. Λόγω της μεγάλης ποσότητας ξερών χόρτων, αλλά και του ανέμου που έπνεε, η εστία της φωτιάς πήρε γρήγορα διαστάσεις. Στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας σήμανε συναγερμός και όχημα έφτασε στο σημείο ξεκινόντας την επιχείρηση της κατάσβεσης, ενώ ένα ακόμη όχημα του Αστυνομικού Τμήματος έφτασε στον τόπο του συμβάντος προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Λίγο αργότερα στο σημείο της εστίας έφτασε και δεύτερο όχημα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας, στην προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς. Να σημειώσουμε ότι λόγω της κατεύθυνσης του ανέμου η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή ακόμη και από την παραλία και το κέντρου της Αίγινας.

Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε


Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να αποφύγουν να κινηθούν προς το κοιμητήριο της Αγίας Ειρήνης, καθώς 100 μέτρα μετά την είσοδο του κοιμητηρίου είναι σταθμευμένα τα οχήματα της Πυροσβεστικής που συμμετέχουν στην επιχείρηση της κατάσβεσης, ενώ ενδέχεται να πρέπει να κινηθούν και άλλα οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού προς αυτό το σημείο. Η κυκλοφορία εκεί έχει διακοπεί. Οι οδηγοί που έρχονται με κατεύθυνση από την Αίγινα, μπορούν να στρίψουν δεξιά στο κτήμα "Γκίκα" προς τον παραλιακό δρόμο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png