Μεγάλη βλάβη στην περιοχή της Μητρόπολης, δημιούργησε προβλήματα στην υδροδότηση. Αποκαταστάθηκε.

Μία μεγάλη βλάβη στο δρόμο πίσω από το Μητροπολιτικό ναό της Αίγινας, χθες αργά το βράδυ, δημιούργησε προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και διακοπή σε ένα μεγάλο μέρος των κατοικιών, καθώς η ζημιά που προκλήθηκε στον αμιαντοσωλήνα τον κατέστρεψε με αποτέλεσμα να πρέπει να διακοπεί η υδροδότηση. Κατά τη διάρκεια της βλάβης μεγάλες ποσότητες νερού κύλισαν προς το οδόστρωμα.

Συνεργείο της Υπηρεσία Ύδρευσης αντικατέστησε το σπασμένο σωλήνα, αφού πρώτα χρειάστηκε να σκάψει αρκετά σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Μετά τις 10:30 θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση σε όλα τα σημεία γύρω από τη Μητρόπολη.

Ωστόσο οι βλάβες δεν τελειώνουν εκεί. Αμέσως μετά το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα πρέπει να αντιμετωπίσει μία ακόμη μεγάλη βλάβη, αυτή την φορά στην περιοχή της Κυψέλης, στην οδό Καβουρόπετρας. Το παλιό δίκτυο και οι μεταβολές της πίεσης προκαλούν πολλές βλάβες αυτή την εποχή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png