Καθίζηση στον παραλιακό της Καβουρόπετρας. Πέρασαν δύο χρόνια, δεν άλλαξε τίποτα.

Πρόκειται για ένα "μνημείο" γραφειοκρατικού τρόπου αντιμετώπισης της καθημερινότητας των πολιτών και των αναγκών τους. Το ρεπορτάζ για την καθίζηση του δρόμου στον παραλιακό της Καβουρόπετρας, είχε παρουσιαστεί από το Aegina Portal τον Φεβρουάριο του 2014. Δύο χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Παρά τις προσπάθειες του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη από την πλευρά του δήμου της Αίγινας, του κυρίου Παναγιώτη Χατζηπέρου από την Αντιπεριφέρεια Νήσων η εικόνα παραμένει η ίδια, όπως και η επικινδυνότητα. Η καθίζηση στον παραλιακό δρόμο της Καβουρόπετρας, δημιουργεί μια κακή όσο και επικίνδυνη εικόνα για τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού.

Πρόσφατα το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, απέστειλε έγγραφο προς το Δημοτικό Συμβούλιο επισημαίνοντας την επικινδυνότητα του οδοστρώματος. Ενδεχομένως να είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά φέτος. Και βέβαια επειδή το κακό πολλαπλασιάζεται όταν αφεθεί ανεξέλεγκτο το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται στον παραλιακό δρόμο κοντά στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Τι θα συμβεί άραγε σε περίπτωση ατυχήματος; πως θα διαμοιραστούν οι ευθύνες;


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png