Χωρίς νερό πολλές περιοχές της Αίγινας. Θα αποκατασταθεί το πρόβλημα από σήμερα το βράδυ, λέει ο κ. Αντώνης Μούρτζης.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την ύδρευση κύριος Αντώνης Μούρτζης, καθώς πολλές περιοχές του νησιού έχουν μείνει χωρίς νερό, ενώ ακόμη και στα χαμηλά σημεία του κέντρου της Αίγινας η πίεση είναι ελάχιστη. Ο κύριος Μούρτζης απέδωσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε βλάβη του μεγάλου υδροφόρου πλοίου, που τροφοδοτεί τις εγκαταστάσεις του Λεοντίου. Θέλησε ωστόσο να καθησυχάσει τους κατοίκους της Αίγινας και τους παραθεριστές του νησιού, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή τροφοδοτούν το δίκτυο με νερό δύο υδροφόρες, μία στο Λεόντι και μία στην περιοχή του "ΚΕ", ενώ μία ακόμη υδροφόρα θα καταπλεύσει αργότερα στο Λεόντι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Πρόβλημα στην υδροδότηση υπήρξε ακριβώς την ίδια περίοδο μία εβδομάδα πριν. Τότε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης σε δηλώσεις του στο Aegina Portal είχε πει ότι "Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό". Ωστόσο, ο κύριος Αντώνης Μούρτζης είπε ότι η βλάβη του πλοίου δεν μπορούσε να είναι προβλέψιμη, ζήτησε συγγνώμη για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και συμπλήρωσε ότι μέχρι αργά σήμερα το βράδυ το νερό θα επιστρέψει.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png