Δεκάδες καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στην έκθεση για την ενίσχυση του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος".

Μία μεγάλη ομάδα από όλη την Ελλάδα, η "Decoupage Dream Team" ένωσε τις δυνάμεις της και προσέφερε αφιλοκερδώς έργα της, για την οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου "Ο Άγιος Διονύσιος". Όπως λέει χαρακτηριστικά η διοργανώτρια της έκθεσης κυρία Αλεξάνδρα Ρηγοπούλου, δεν γνώριζαν καν το νοσοκομείο της Αίγινας, όμως θέλησαν να προσφέρουν και να βοηθήσουν. Η κυρία Ρηγοπούλου πραγματοποιεί αυτή τη δράση για τρίτη φορά στο νησί πριν καλά - καλά συμπληρωθεί ένας χρόνος. Είναι μία δράση αφιερωμένη, επίσης, μνήμη της μητέρας της, δασκάλας Αικατερίνης Σακκιώτου - Ρηγοπούλου.

Μαζί της συμμετείχαν στην έκθεση ο κύριος Αριστοτέλης Λεούσης, με τα όμορφα καραβάκια του από παλιά αντικείμενα και η κυρία Πηνελόπη Κουμασίδου που παρουσίασε για πρώτη φορά σε έκθεση αγιογραφίες και έργα από κοπανέλι. Η έκθεση έγινε στον Πύργο Μαρκέλλου, ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png