Οι αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του Σαρωνικού, μαθαίνουν για το έργο του Γιάννη Μόραλη από τον κ. Γιώργο Καλόφωνο.

Σε μία πρώτη επαφή με το έργο του Γιάννη Μόραλη, ήρθαν σήμερα το απόγευμα οι αθλητές μπάσκετ των ακαδημιών του Σαρωνικού, που παρακολούθησαν την παρουσίαση που τους έκανε ο κύριος Γιώργος Καλόφωνος, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Η μικρή αυτή παρουσίαση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του καλοκαιρινού Camp που διοργανώνει το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Η παρουσίαση έγινε σήμερα το απόγευμα στο χώρο που έχει τοποθετηθεί το γλυπτό του Γιάννη Μόραλη "Χωρίς Τίτλο". Οι αθλητές της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κυρίου Καλόφωνου, του χάρισαν ένα t-shirt του Σαρωνικού που έγραφε "Έτος Γιάννη Μόραλη" και "8η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας", ενώ ο κύριος Καλόφωνος τους προσκάλεσε να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις για το έργο του Γιάννη Μόραλη, που θα γίνουν στο νησί το επόμενο διάστημα.

Την Δευτέρα 08/08/2016 στις 19.00μμ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο της Αίγινας η τελετή λήξης του 4ου Summer Basketball Camp του ΑΟΑ Σαρωνικός, η οποία θα περιλαμβάνει  επίδειξη των ικανοτήτων των νεαρών αθλητών-τριών, καθώς και φιλικό αγώνα των παιδιών της ακαδημίας με γονείς των αθλητών. Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, αλλά και της συνεργασίας του ΑΟΑ Σαρωνικός με την οργάνωση Αίγινας Εθελοντής τα παιδιά που συμμετείχαν  στο Basketball camp σαν "αγγελιοφόροι χαράς", θα παραδώσουν τρόφιμα και ρούχα που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του camp από προσφορές του κόσμου, στην Πρόεδρο του Αίγινα Εθελοντής Κα Αθηνά Πυρουνάκη.

Ο Σαρωνικός καλείς όλους τους Αιγινήτες και τις Αιγινήτισες, καθώς και τους φίλους παραθεριστές, να δώσουν το παρόν στην τελετή λήξης, προσφέροντας και αυτοί  τρόφιμα ή και ρούχα, δίνοντας όλοι μαζί μια ανάσα στους συνανθρώπους μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png