Ο Δήμος Αίγινας βράβευσε την κυρία Παναγιώτα Χριστοφή για την προσφορά της στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, βράβευσε την υπάλληλο του Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη κυρία Παναγιώτα Χριστοφή, για την πρωτοβουλία της πριν μερικά χρόνια να ξεκινήσει τη συγκένρωση σε καπάκια από πλαστικές φιάλες νερού, για τις ανάγκες του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων "Αγάπη για ζωή".

Η κίνησή της μάλιστα αυτή, έκανε ευρύτερα γνωστή στους κατοίκους του νησιού, ότι με τη συγκέντρωση τους μπορούν να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, καθώς ο σύλλογος "Αγάπη για τη Ζωή", διαθέτει τα έσοδα στην αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, ώστε να προσφερθούν σε άτομα τα οποία τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Ο σύλλογος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την κυρία Χριστοφή, για μία πρωτοβουλία που είχε μεγάλη ανταπόκριση και έφερε θετικά αποτελέσματα, βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png