Αναστάτωση δημιούργησε ο βροχερός καιρός στην Πέρδικα. Ματαιώθηκε η περιφορά της εικόνας στην τοπική εορτή.

Εύλογη ήταν η αναστάτωση που δημιούργησε ο βροχερός καιρός σε όσους συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον διήμερο εορτασμό του Αγίου Σώζοντα στην Πέρδικα. Η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε στην Αίγινα από αργά το μεσημέρι με τις πρώτες ψιχάλες να κάνουν την εμφάνισή τους μετά από ένα άνυδρο καλοκαίρι. Οι καταστηματάρχες και οι πολυάριθμοι πλανόδιοι έμποροι είδαν αργά το απόγευμα οι ψιχάλες να γίνονται κανονική βροχή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Ο βροχερός καιρός περιόρισε τη ροή των προσκυνητών και των επισκεπτών προς την Πέρδικα, ενώ οδήγησε στη ματαίωση της περιφοράς της εικόνας. Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησε ο βουλευτής της Α' Πειραιά κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Αντώνης Μούρτζης και Βαγγέλης Δέδες, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png